Once dull and dated, this house is now a sunny haven

要求報價

此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。

Once dull and dated, this house is now a sunny haven

Justwords Justwords
 窗戶 by ddp-architectuur, 簡約風
Loading admin actions …

We are off to the quaint Dutch municipality of Breda today, to see how the forlorn rear of a house was given a modern and bright makeover. Built in 1923, the backside of the house looked very gloomy and old-fashioned. It didn’t allow sunlight to enter the home generously. So the architects at DDP Architectuur stepped in to change the rear in a way that contributes to a bright and cheerful interior. By introducing lavish amounts of glazing, this transformation was achieved.

Before: Old and gloomy

Though the backside featured large glass windows, not enough natural light entered the home. The white window frames looked drab as well.

After: Magic of glass

Now, wall to wall transparent glazing set in sleek black metal frames lends a whole new stylish edge to the backside of the property. This has enhanced the openness and airiness of the house as well.

After: Sunny and serene retreat

The neatly paved backyard patio is now a sunny and serene space for lounging, sunbathing, reading books and relishing elaborate teas. The glass doors allow the interiors to visually connect with the exteriors, besides offering adequate ventilation when left open. The tall hedge offers privacy to the inhabitants even while they are relaxing inside or cooking.

After: Bathed in light

The interiors are now bathed in sunlight, whether it’s the open kitchen or the lounging corner at the far end. Everything seems cheerful and airy and clean.

After: Sun-kissed cooking

We love how the sunlight floods the open kitchen with brightness and positivity. With a sleek grey countertop and smooth white cabinets, the kitchen not only reflects light generously, but also looks perfect for whipping up happy meals.

After: Elegant dining

A long wooden table flanked by trendy white chairs make the dining area truly elegant. The sunlight filtering through the glazing lends its brightness to this space as well, while a large spherical and arty lamp livens up the evenings.  

Hope this makeover inspired you for your own project. Letting in natural light has not only made this old home brighter, but it also looks more spacious now. For more ideas, read another story - An awful attic apartment gets an amazing makeover

 房子 by Casas inHAUS, 現代風

需要請人幫你裝潢設計或蓋房子嗎?
馬上找專業人士!

挖掘更多居家設計的靈感!