Voor & Na: Een frisse draai aan een oude bakkerij

要求報價

此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。

Voor & Na: Een frisse draai aan een oude bakkerij

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
 客廳 by NRAP Architects, 北歐風
Loading admin actions …

Het Engelse NRAP Architects is verantwoordelijk voor de bijzondere verbouwing die we jullie vandaag laten zien. Zij troffen deze verouderde en versleten bakkerij aan en veranderde het in een heldere en moderne woning. Het complex bestond uit twee onderdelen. De bakkerij zelf, en de vrijstaande bakkerswoning ernaast. Beiden werden door de experts van NRAP Architects aangepakt. In de fotoserie hieronder laten we jullie zien hoe dat in zijn werk ging.

Voor: Zicht vanaf de straat

 房子 by NRAP Architects, 工業風
NRAP Architects

The Nook Converted Bakery

NRAP Architects

Is dit een woning, een kantoorruimte, of een leegstaand pand? Erg uitnodigend ziet het er in ieder geval niet uit. De twee gebouwen bevonden zich achter een rij van kleine winkels, omringd door auto's en parkeerplekken. Er was daarom weinig sprake van privacy.

Na: Een complete transformatie

 房子 by NRAP Architects, 北歐風
NRAP Architects

The Nook Converted Bakery

NRAP Architects

De oude bakkerij en de bakkerswoning zijn samengevoegd en het resultaat daarvan ziet er gelukkig een stuk beter uit dan de staat waarin de gebouwen zich voorheen bevonden. De witte muur, die fraai contrasteert met de donkere gevel daarachter, biedt de bewoners de privacy die voorheen ontbrak. De uitbreiding, die de twee gebouwen met elkaar verbinden, oogt modern en fris. Een indicatie van wat we binnen mogen verwachten. 

Het exterieur van dichtbij

 房子 by NRAP Architects, 現代風
NRAP Architects

The Nook Converted Bakery

NRAP Architects

De witte gevel aan deze kant van het gebouw kan door middel van een vouwpui geopend worden, de bewoners kunnen nu binnen genieten van de buitenlucht. Dankzij de expertise van NRAP Architects oogt het exterieur nu geordend, modern en stijlvol. Vergelijk het nog eens met de eerste foto, het verschil is opzienbarend!

Serene woonkamer

 客廳 by NRAP Architects, 北歐風
NRAP Architects

The Nook Converted Bakery

NRAP Architects

De witte muren, hoge plafonds en moderne verlichting geven de woonkamer een heldere en ruime uitstraling. Het zorgt voor een rustgevende en serene sfeer. Een praktische en georganiseerde plattegrond zorgt ervoor dat de woonkamer noch te vol, noch te leeg is. Het neutrale kleurenschema vormt de perfecte basis voor het stijlvolle meubilair, zoals de gelaagde salontafel en de grijze bank.

Smaakvolle details

 客廳 by NRAP Architects, 現代風
NRAP Architects

The Nook Converted Bakery

NRAP Architects

De chique sofa staat strategisch geplaatst onder de twee dakramen. Hoewel de woonkamer wordt gedomineerd door wittinten, heeft deze toch een gezellige en warme straling. Dit is onder meer te danken aan de verschillende texturen en kleuren van de meubelstukken. Het tapijt en de kleurvolle kussens zijn daar goede voorbeelden van.

Industriële flair

 走廊 & 玄關 by NRAP Architects, 北歐風
NRAP Architects

The Nook Converted Bakery

NRAP Architects

De bakstenen muur, grijze vloertegels en witte muren geven deze gang een industriële uitstraling. Het bleke houten bankje links vormt een fraaie en minimale toevoeging aan deze ruimte. De industriële elementen die we hier terugvinden werken goed in een modern huis zoals deze.  

Open keuken

 餐廳 by NRAP Architects, 北歐風
NRAP Architects

The Nook Converted Bakery

NRAP Architects

De keuken, die in dezelfde ruimte staat als de eethoek heeft een nog intensere minimale vormgeving. De witgeverfde balken en spanten herinneren ons aan de historie van dit gebouw, zonder dat ze de ruimte gelijk een historische of klassieke uitstraling geven. De openslaande deuren links en de dakramen rechts zorgen ervoor dat de keuken voldoende belicht is.

Kleur

 廚房 by NRAP Architects, 北歐風
NRAP Architects

The Nook Converted Bakery

NRAP Architects

In de keuken vormen de gele, retro stoelen en de groene wand een mooi contrast met de verder witte ruimte. Door deze opvallende kleuren ontstaat er een subtiele scheiding tussen de keuken en de eethoek, zonder gebruik te maken van harde, scheidende elementen. 

 房子 by Casas inHAUS, 現代風

需要請人幫你裝潢設計或蓋房子嗎?
馬上找專業人士!

挖掘更多居家設計的靈感!