Sfeervolle gezinswoning met een prachtig interieur

要求報價

此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。

Sfeervolle gezinswoning met een prachtig interieur

TILL BEHNE TILL BEHNE
 房子 by WillemsenU , 現代風
Loading admin actions …

Dit traditionele woonhuis heeft een drastische gedaantewisseling ondergaan. De professionals van WillemsenU Architecten hebben alle overbodige toevoegingen van de oude woning verwijderd en het geheel is bekleed met een nieuwe geïsoleerde gevel zodat een heldere, herkenbare vorm overblijft.

Open achterzijde

De bestaande, enigszins onlogische indeling van het huis is veranderd tot een open en ruimtelijke geheel. De woonkamer is van de voorzijde naar de achterzijde verhuist, waar grote ramen een prachtig uitzicht bieden op de natuur. Door de verbouwing is er op de begane grond extra leefruimte ontstaan die plek biedt aan een thuiskantoor, een garage en een carport. Op de bovenverdieping zijn grotere slaapkamers voor de kinderen ontstaan.

Gevel

Door de karakteristieke kenmerken, zoals de dakkapellen en het zijbalkon, van de bestaande woning te abstraheren en het geheel te bekleden met donkergrijs verduurzaamd hout ontstaat er een eigentijds, strak uiterlijk. De gevel is afgestemd op de karakteristieken van de ruimtes daarachter. Aan de straatzijde en de entreezijde liggen intern gerichte kamers achter een voornamelijk gesloten schil, terwijl aan de achterzijde de woonruimtes juist in contact staan met de omgeving door de open gevel.

Duurzaam

Het interieur, de woning en de omgeving vormen één ontwerp. Alle onderdelen worden samengebracht om een geheel nieuwe, gemoderniseerde en duurzame woning te realiseren met een andere oriëntatie, extra ruimte en een nieuwe, geïsoleerde gevel.

Terras

Aan de achterzijde van het huis vinden we nog dit geweldige terras, ook uitgevoerd in mooi en duurzaam hout. De tuin is net als de omgeving erg groen en met zorg aangelegd. Al met al een heerlijke plek om te vertoeven.

Leefruimte

Ook binnen zien we veel hout en andere duurzame materialen. We zien een prachtige grote houten eettafel die vloeiend overgaat in het keukenblok met daarachter nog een grote keukenwand. Vanuit hier heb je een fraai uitzicht over de tuin. Achter de donkere keukenwand zien we de woonkamer, die subtiel wordt afgeschermd door de open haard.

Thuiskantoor

Zoals gezegd, is er in de nieuwe situatie een ruim thuiskantoor ontstaan. Ook hier zien we veel houten elementen, zoals de vloer en het op maat gemaakte bureau.

Meer fraaie thuiskantoren kun je hier bekijken. Hulp bij het inrichten daarvan, kun je krijgen van een van deze professionals. En meer over thuiskantoren lees je in dit Ideabook.

 房子 by Casas inHAUS, 現代風

需要請人幫你裝潢設計或蓋房子嗎?
馬上找專業人士!

挖掘更多居家設計的靈感!