Moderne parel met fantastische achtergevel

要求報價

此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。

Moderne parel met fantastische achtergevel

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
 房子 by Lab32 architecten,
Loading admin actions …

We kwamen het werk van architectenbureau Lab32 al eerder tegen. Zo schreven we bijvoorbeeld over de eigentijdse villa in Haelen die zij ontwierpen. In deze fotoserie laten we jullie een evenzo bijzonder project van het architectenbureau zien. Lab32 werd gevraagd om een luxueuze villa te restylen. Deze bungalow werd in de jaren vijftig ontworpen door architect Van der Woerd. Nu een nieuwe generatie zijn intrede heeft gemaakt, was het tijd voor een ingrijpende verbouwing, uitbreiding en herinrichting.

Voorgevel

De villa ligt in een exclusieve woonwijk, omgeven door veel groen. Aan de achterzijde grenst de villa aan een naaldbos. De voorgevel, die we hier op de foto zien, laat zich kenmerken door zijn horizontale lijnen. Wit pleisterwerk wordt afgewisseld met lichtgrijze tinten en donkere kozijnen en dakranden. De villa bestaat uit een verdieping en is voorzien van een souterrain. Een van de belangrijkste opgaven was de herindeling van de plattegrond, waarbij het de bedoeling was om alle ruimten op de achtertuin, het zwembad en het poolhouse te oriënteren. 

Achtergevel

Op deze welhaast betoverende foto zien we de achtergevel van de woning, met op de voorgrond het riante zwembad. Om de relatie tussen binnen en buiten te versterken werden de vertrekken aan deze zijde van de villa voorzien van grote raampartijen. Het linkergedeelte van de villa is voorzien van een groot overdekt terras. Men betreedt de woning middels een centrale entreehal, van hieruit heeft men toegang tot alle ruimtes, hieronder bevinden zich de werkkamer, keuken, eet- en woonkamer, drie slaapkamers, twee badkamers, het souterrain en een garage voor meerdere auto's. 

Keuken

De villa werd voorzien van een modern en minimalistisch design. De experts van Lab32 verzorgde niet alleen het exterieur, maar waren ook verantwoordelijk voor het interieurontwerp en het verlichtingsplan. Strakke wanden en heldere lijnen zorgen voor een rustige en harmonieuze sfeer in de villa. Zoals we hier op de foto van de keuken kunnen zien. Het kleurenpalet van het interieur komt overeen met dat van de gevel, wit- en grijstinten wisselen elkaar af. Subtiele details en spaarzaam toegepaste accessoires en kunststukken zorgen ervoor dat dit schema af en toe op aangename manier wordt onderbroken. 

Woonkamer

De grijze gietvloer loopt over in de ander vertrekken, dit zorgt ervoor dat de woning vrij en open aanvoelt. De woonkamer en eetkamer bevinden zich in een open ruimte, gescheiden door de open haard die we hier links kunnen zien. Tot in het kleinste detail zijn de vertrekken ingericht. De woonkamer wordt opgesierd door een donkergrijs hoogpolig tapijt, vergezeld door een bijzondere designstoel. De heldere wanden en de strakke vloer vormen het perfecte decor voor de verschillende kunstobjecten en accessoires die we her en der tegenkomen. 

Badkamer

Het verdient aanbeveling om het homify-profiel van Lab32 eens te bekijken, hier zijn nog veel meer foto's te vinden van dit project, alsmede van andere ontwerpen van het bureau. Zo komen we er bijvoorbeeld achter dat een deel van de villa voorzien is van interessante lichtconcepten. Vanuit een van de slaapkamers hebben we toegang tot deze badkamer. Links op de foto zien we de inloopkast. Deze ruimte is werkelijk van alle gemakken voorzien en niet is hier aan het toeval overgelaten. 

Zwembad met poolhouse

We besluiten deze fotoserie met deze uitsmijter. Want net toen we dachten dat het niet nog indrukwekkender kon stuiten we op het poolhouse van de villa. Op onze website vindt u overigens nog veel meer zwembaden, in alle maten en types. 

 房子 by Casas inHAUS,

需要請人幫你裝潢設計或蓋房子嗎?
馬上找專業人士!

挖掘更多居家設計的靈感!