廚房 by brandt+simon architekten, | homify
< >
 廚房 by brandt+simon architekten,
< >
 廚房 by brandt+simon architekten,
< >
 廚房 by brandt+simon architekten,
你喜歡這個專案嗎?
聯絡設計師了解詳情
OK
你喜歡這個專案嗎?
聯絡設計師了解詳情
OK

A semi-detached house in the north of Berlin had become to small for the to date family of four. The house from the 1930s with rooms all smaller than 15 m2 and a ceiling height of 2,70m had been extended with attachments for bathroom, kitchen and vestibule several times through the last century. As result the living room at the ground floor had lost its connection to the garden and the centrally located dining area – the functional center of the house - had become de facto inlying.

The family wished for an extension of the house by generous and collective living zones and a functional and spatial alignment and opening to the garden at the same time. The existing bathroom was up for renegotiation and another was requested.

All this should be realized with a quite small budget and, because of the inhabited status during the refurbishments, taking as little time as possible.

Another challenge was the lathy plot that should not be cut through by the extension while moderate distances inside and outside the house were intended.

The new, generously proportioned attachment was planned with the same footprint and alignment as the existing building. By departing from the old house the ceiling height could be chosen freely and generously. Between the two parts of the building the living-kitchen area – the day-to-day most frequented center of the house – was inserted. The into each other fitting parts get a fine spatial differentiation which distract the stretched character of the general appearance.

信用肯定: Foto: Dirk Dähmlow
類似的圖片
留言

要求報價

此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。