Living Room:  客廳 by 鄭士傑室內設計
Living Room:  客廳 by 鄭士傑室內設計
Living Room:  客廳 by 鄭士傑室內設計

The front door opens straight into the living room and a graceful but masculine SGCC steel-made shelf comes right into view. The shelf, in its essence, is a reflection of the owners' personalities and what makes them unique. The neat shelf lining ends up with rounded wooden barks and brings out the elegancy. The dark-colored wooden floor panels are arranged like railway tracks, which distinguishes it from the light-colored floor in the kitchen. The use of wooden floor contributes a warm and lovable character to the house. The large window is carefully framed with slivered Italian glass blocks with only 5mm gaps on both sides. An atmosphere of slight solemnity rises from the transparency and even-numbered symmetry design.

類似的圖片
留言

要求報價

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。