Living room: 客廳 by 鄭士傑室內設計, 現代風 | homify
< >
Living Room:  客廳 by 鄭士傑室內設計, 現代風
< >
Living Room:  客廳 by 鄭士傑室內設計, 現代風
< >
Living Room:  客廳 by 鄭士傑室內設計, 現代風
你喜歡這個專案嗎?
聯絡設計師了解詳情
OK
你喜歡這個專案嗎?
聯絡設計師了解詳情
OK

此案位於台北市文教住宅區內,為一二十四坪、屋齡三十多年的老房。原室內主要光線來自前窗、後陽台,及走道的兩扇小窗戶,厚重的隔間將自然光源阻隔,視線也受到遮蔽。新的室內規劃擴大原開窗尺寸,並善用玻璃、金屬、石材反光、透光等的材質特性,將自然光完整納入室內,營造舒適的休憩氛圍。開放式的格局設計,除讓動線恣意暢通,空間的運用也更自由,視覺更通透。

This is a 80-square-mertre thirty-year-old house. The lights mainly came from the front windows, back balcony, and two small windows on the aisle. The original partition plan blocked the nature light and narrowed the sight. Homes with open layouts have become some of the most popular and sought-after house plans available today. By opting for larger combined spaces, the ins and outs of daily life – cooking, eating, and gathering together – become shared experiences. In addition, the open floor plan of Home 652 makes the house feel bigger and brighter, even if the square footage is modest. By eliminating doorways and expanding the windows, our design aims to achieve a sense of spaciousness.

類似的圖片
留言

要求報價

此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。