作品十號德鑫v1:  浴室 by 沐設計
作品十號德鑫v1:  浴室 by 沐設計
作品十號德鑫v1:  浴室 by 沐設計
你喜歡這個專案嗎?
聯絡設計師了解詳情
OK
你喜歡這個專案嗎?
聯絡設計師了解詳情
OK

本案為一個四房電梯住宅案,屋主是一位單身男士,溝通後屋主提出只需兩個房間,客餐廳要滿足三五好友小聚品酒的功能,空間希望設計出沉穩內斂簡約的氣質. 因著這樣的需求,利用原本四房開門位置做小部分的位移與重組,釋出空間讓客餐廳更加開闊,並利用主臥隔壁的小房間做成更衣室讓男主人睡眠更衣盥洗的動線更加流暢. 材質運用沉穩的煙燻橡木搭配黑灰白暈染的天然石材營造沉穩內斂的氣質,厚實的鐵件展櫃低調展示著屋主的收藏小品與書籍. 空間的主軸與設計思考方向以化繁為簡做為準則,收斂線條以節約材料的環保概念,並將材質優點發揮極致來營造出整體的設計風格 This

is a case of an apartment of 4 rooms possessed by a single gentleman. From our discussion I learned his requests of two rooms only, the living room of drinking congregation with few friends, and an interior space of calmness and simplicity. To fulfill these requests we render a more spacious living room with few minor rearrangement of the opening of the original 4 rooms. Moreover the smaller room right next the master bedroom is renovated to a dressing room. This would make it much easier for this man to use the dressing room and restroom. We adopt a materials of calm smoked oak and natural marble smudged with black and white. A solid iron-look embedded cabinet is designed to be a showcase of the house owner's personal collection and books. The whole design and space usage is actually a notion of simplification, less sophisticated look, environment protection and maximizing the goodness of each materials that gives a harmonic atmosphere.

類似的圖片
留言

要求報價

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。