Expansion of villa in rojales (alicante) 根據 pacheco & asociados 古典風 | homify
Expansion of villa in Rojales (Alicante) 根據 Pacheco & Asociados 古典風
Expansion of villa in Rojales (Alicante) 根據 Pacheco & Asociados 古典風
Expansion of villa in Rojales (Alicante) 根據 Pacheco & Asociados 古典風

We are building this project in Rojales, a municipality of Alicante. Our client needed to close a central patio located in the main access of the house, in addition to redesigning the entire lower area of the plot and building a pool.

Our proposal was to close the patio giving it an elegant identity with a wooden structure without pillars, thus achieving a more spacious and open space to the new terrace. In this rest area that we proposed to the client, there is a space with seats and awning set sail type next to the pool.

The pool that we proposed to build is an infinity pool, with a modern aesthetic and fluidly integrated into the landscape. One of the entrances to the pool is the start to a chill out located inside the same, cozy and elegant to rest without having to get in contact with the water, but surrounded by it at the same time.

The house has 2 floors distributed as follows:

Basement:

Storage room 1: 7.95 m2

Storeroom 2: 32.99 m2

Storage room 3: 11.82 m2

Sauna: 11.35 m2

Bathroom 1: 6.96 m2

Total Basement: 71.07 m2 

__

Ground Floor:

Living room: 27,55 m2

Kitchen: 10,17 m2

Bedroom 1: 11,51 m2

Bedroom 2: 9,48 m2

Bedroom 3: 13,92 m2

Bathroom 1: 6,73 m2

Bathroom 2: 4,33 m2

Bathroom 3: 4,79 m2

Step 1: 2,45 m2

Step 2: 1,45 m2

Laundry room: 12,22 m2

Garage: 20,62 m2

Total Ground Floor: 125,22 m2

__

Exteriors:

Glazed terrace: 11,48 m2

Patio access porch: 16,50 m2

Entrance porch: 2,54 m2

Covered patio: 60,82 m2

類似的圖片
留言