根據 shape london 現代風 | homify
< >
根據 Shape London 現代風
< >
根據 Shape London 現代風
< >
根據 Shape London 現代風

We wanted the interior of the horsebox to reflect the honesty of their concept and to be true to the materials we would select. We accentuated some of the horsebox features and brought through an industrial aesthetic, developing the material palette to be simple and neutral, utilising Birch ply and Glacier White Corian to achieve a clean ‘Raw’ backdrop for storing and showcasing the colourful ingredients. We used old style bulkhead lighting on the exterior and created a built in light-box, both of which resonate an industrial aesthetic, balanced with a clinical and minimal approach for the internal ceiling and feature lighting. When it came to fitting out the horsebox, the Birch Ply cladding on the walls and ceiling were a particularly intricate task, ensuring no further head height was lost. – Mirna, Project Designer

類似的圖片
留言