水療 by tobias link lichtplanung, 現代風 | homify
< >
 水療 by Tobias Link Lichtplanung, 現代風
< >
 水療 by Tobias Link Lichtplanung, 現代風
< >
 水療 by Tobias Link Lichtplanung, 現代風
你喜歡這個專案嗎?
聯絡設計師了解詳情
OK
你喜歡這個專案嗎?
聯絡設計師了解詳情
OK

The spa area of our client’s mansion on Lake Zurich opens up to the stunning alp scenery. A new lighting concept should enhance the facilities to a true wellness oasis. The central part of our lighting concept is a specially designed spatial sculpture, which takes the form of a delicate wooden wave and appears to be hovering above the swimming pool. The sculpture rays colour-changing dynamic sequences, which are based on nature themes. The selectable scenarios vary from a cooling ambience for a hot summer’s day to the romantic of an open fire place on a winter’s night. The relaxing effect is intensified due to unobtrusive illumination in the rest of the room.

類似的圖片
留言

要求報價

此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。