Traditional and contemporary mix 根據 cherry mills garden design 簡約風 | homify
Traditional and Contemporary Mix 根據 Cherry Mills Garden Design 簡約風
Traditional and Contemporary Mix 根據 Cherry Mills Garden Design 簡約風
Traditional and Contemporary Mix 根據 Cherry Mills Garden Design 簡約風

My clients, who had recently purchased this Listed house, did not feel the layout of the garden provided them with enough play space for their growing family or reflect their preference for a design with clean lines and a more contemporary feel. An existing L shaped pond was in need of refurbishment. My new design has opened up sight lines through the garden, enlarged the lawn and created new paths and neater planting areas. A large slate waterfall is now the focal point at the end of the garden. Beside it is a new play area with swings. The pond has been restored and a new hardwood deck constructed around it. There is a new dining terrace with feature sculpture on a wall. An area of planting across the back of the house has been replanted with a Box parterre, designed around existing large Box balls. Some existing walls and entrances were altered to create a pretty courtyard, complete with custom made wrought iron gates. During the build process a putting green with artificial turf was incorporated into the main lawn area. A comprehensive lighting scheme has been installed which brings the property and its new features to life at night. The garden is now a mixture of traditional and contemporary elements.

類似的圖片
留言