Garden room home office 根據 the swift organisation ltd 現代風 | homify
Garden room home office 根據 The Swift Organisation Ltd 現代風
Garden room home office 根據 The Swift Organisation Ltd 現代風
Garden room home office 根據 The Swift Organisation Ltd 現代風

A purpose-built office for a professional couple to work on their creative graphic design company

Some of the key features of this project are:

Extensive glazing to take full advantage of the rural views was always a key driver in the design, Aluminium framed doors and windows look crisp and are reliable and effective, Careful positioning to create the largest office in a confined space – without looking cramped, Bright aluminium roof trim adds style and definition to the appearance, A fixed budget was worked to and met… as part of the overall business plan, The build was complete in less than two weeks with minimum disruption to our clients.

Testimonial: Our new office is perfect – the quality of the materials and the finishes are really high and everything has been finished to an exceptionally high standard. Being a design agency we have very high standards but you have been able to exceed these and we can't wait to start inviting clients to come here for meetings! Thanks again to the Swift Team – we will be telling our friends, family and clients about you – everyone should have a Swift building in their garden! Mr & Mrs Jan & Caroline Harding (Callington) www.wetdogcreative.co.uk

類似的圖片
留言