窗戶 by roundhouse architecture ltd, 鄉村風 | homify
<
 窗戶 by Roundhouse Architecture Ltd, 鄉村風
<
 窗戶 by Roundhouse Architecture Ltd, 鄉村風
<
 窗戶 by Roundhouse Architecture Ltd, 鄉村風
你喜歡這個專案嗎?
聯絡設計師了解詳情
OK
你喜歡這個專案嗎?
聯絡設計師了解詳情
OK

Literally with a piece of chalk and a blank blackboard last used when
the Old School Hall served as a primary school and hall for the community in Glen Dye, Banchory, our clients asked us to sketch up some proposals for the conversion and extension of the property to create a dwelling house suitable for the letting market. Aided by our clients in-house Carpenter who carried out the majority of the work single handed and our clients own expertise and flair for interior decor & design, the conversion was completed to form a two bedroom dwelling with a few added features such as under floor heating throughout, and a specialist designed oak spiral stair leading to a gallery floor. As a result, the former School Hall was brought back to life in the heart of Glen Dye and is supplemented by the setting and the neatly finished grounds as part of the Fasque & Glen Dye Estate property portfolio.

類似的圖片
留言

要求報價

此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。