Hangman valley residence 根據 uptic studios 現代風 | homify
Hangman Valley Residence 根據 Uptic Studios 現代風
Hangman Valley Residence 根據 Uptic Studios 現代風
Hangman Valley Residence 根據 Uptic Studios 現代風

Photos: Explosive Illusions

Conceived as an empty-nesters paradise this house was designed as a series of pods to maximize the efficiency of the footprint and to celebrate the interrelationship of the interior and exterior spaces. Both indoor and outdoor living areas are promoted by the building’s harmonious relationship with the natural environment. The undulating form steps down the hillside to frame incredible views of the landscape and surrounding golf course from every point in the house and a combination of decks, bridges and patios encourage the residents to be outside. This line between in and out is further diffused by both the structure and the material palette’s movement across the exterior threshold, while the shading devices, trellises and large eves provide protection and privacy for year round use and enjoyment of the entire site. This residence is truly a deliberate response to both the owner’s lifestyle and their love of nature.

類似的圖片
留言