The cow shed barn conversion kitchen 根據 in-toto kitchens design studio marlow 古典風 | homify
< >
The Cow Shed Barn Conversion Kitchen 根據 in-toto Kitchens Design Studio Marlow 古典風
< >
The Cow Shed Barn Conversion Kitchen 根據 in-toto Kitchens Design Studio Marlow 古典風
< >
The Cow Shed Barn Conversion Kitchen 根據 in-toto Kitchens Design Studio Marlow 古典風

In the stunning countryside of Watlington, Oxfordshire, sits this idyllic converted barn. From the very first visit, it was clear that the property had enormous potential and that we would need to carefully balance the creativity with the functionality that rental properties demand. Planning restrictions kept the tin roof and structural metal beams in place but these were embraced and formed a key part of the design. It was important to maintain a link with the very picturesque positioning of the property, suggesting to us the use of natural materials where possible complemented by the contemporary styling that the discerning clientele would expect. We have paid particular attention to framing the incredible views that surround the barn at every chance. Neutrals were balanced with accent colours, plush furnishings and vintage pieces whilst rusty chains were combined with the clean lines of modular seating and handle free kitchen furniture.

類似的圖片
留言