レジデンス上野毛 by 久保田章敬建築研究所 | homify
更換資料照片
更換封面
久保田章敬建築研究所
久保田章敬建築研究所

久保田章敬建築研究所

久保田章敬建築研究所
久保田章敬建築研究所
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Residence Kaminoge

Located in a residential area along TokyuLine, the site is surrounded by a green environment encompassing the Gotoh Museum and Tama Art University.

To stay true to the low-rise residential area, the plan was to make 5 separate units of 2-story buildings.

The advantage of dividing the building by units is to avoid feeling of oppression to the surrounding cityscape and to allow placing windows on the exterior wall freely in each unit.

Community interaction can be expected to be developed between residents by the courtyard and the path, which happened to be produced by the division of the building.

In addition, placing a symbolic stone and a lantern from the original garden to the front facing the public road is expected to create a connection, and to remember the cityscape from old times to the present.

Connecting to the entrance of each unit, the“Doma,” or earthen floor, is a flexible space that can be used as inside or outside and may provide new insight of daily life.

□USE/Residential Complex

□SITE LOCATION/ Setagaya City, Tokyo

□COMPLETION/ February, 2015

□STRUCTURE/ Reinforced Concrete Structure

□SIZE/ 2 Stories

□LAND AREA/452.20㎡

□BUILDING AREA/ 270.95㎡

□GROSS FLOOR AREA/ 446.26㎡

□UNITS/ 10

□OWNER/ Individual

  •  商業空間 by 久保田章敬建築研究所, 現代風

    外観

  •  商業空間 by 久保田章敬建築研究所, 現代風

    外観

  •  商業空間 by 久保田章敬建築研究所, 現代風

    中庭

  •  商業空間 by 久保田章敬建築研究所, 現代風

    外観

  •  商業空間 by 久保田章敬建築研究所, 現代風

    中庭にある階段

  •  商業空間 by 久保田章敬建築研究所, 現代風

    階段詳細

  •  商業空間 by 久保田章敬建築研究所, 現代風

    中庭から見た空の風景

  •  商業空間 by 久保田章敬建築研究所, 現代風

    寝室から見たリビング・ダイニング

  •  商業空間 by 久保田章敬建築研究所, 現代風

    リビングから見た寝室

  •  商業空間 by 久保田章敬建築研究所, 現代風

    隣家の庭を借景

Admin-Area