two shades of grey | homify
Chalkhouse Interiors
Chalkhouse Interiors
Chalkhouse Interiors
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

two shades of grey

This Penarth family had recently completed a major extension on their home which involved replacing and re-locating their kitchen. The expansive new open plan living space had a more contemporary feel to the 1950’s original character of the house so the new kitchen needed to work well with both elements. The perfect balance was achieved by designing a stylish, classic kitchen featuring a more contemporary layout and colour palette.

地點
Cardiff
  • two shades of grey Chalkhouse Interiors 廚房

    two shades of grey

    This
    Penarth family had recently completed a major extension on their home which involved replacing and re-locating their kitchen. The expansive new open plan living space had a more contemporary feel to the 1950’s original character of the house so the new kitchen needed to work well with both elements. The perfect balance was achieved by designing a stylish, classic kitchen featuring a more contemporary layout and colour palette.

  • two shades of grey Chalkhouse Interiors 廚房 木頭 Grey

    two shades of grey

    This Penarth family had recently completed a major extension on their home which involved replacing and re-locating their kitchen. The expansive new open plan living space had a more contemporary feel to the 1950’s original character of the house so the new kitchen needed to work well with both elements. The perfect balance was achieved by designing a stylish, classic kitchen featuring a more contemporary layout and colour palette.

  • two shades of grey Chalkhouse Interiors 廚房 木頭 Grey

    two shades of grey

    This Penarth family had recently completed a major extension on their home which involved replacing and re-locating their kitchen. The expansive new open plan living space had a more contemporary feel to the 1950’s original character of the house so the new kitchen needed to work well with both elements. The perfect balance was achieved by designing a stylish, classic kitchen featuring a more contemporary layout and colour palette.

  • two shades of grey Chalkhouse Interiors 廚房 木頭 Grey

    two shades of grey

    This Penarth family had recently completed a major extension on their home which involved replacing and re-locating their kitchen. The expansive new open plan living space had a more contemporary feel to the 1950’s original character of the house so the new kitchen needed to work well with both elements. The perfect balance was achieved by designing a stylish, classic kitchen featuring a more contemporary layout and colour palette.

  • two shades of grey Chalkhouse Interiors 廚房 木頭 Grey

    two shades of grey

    This Penarth family had recently completed a major extension on their home which involved replacing and re-locating their kitchen. The expansive new open plan living space had a more contemporary feel to the 1950’s original character of the house so the new kitchen needed to work well with both elements. The perfect balance was achieved by designing a stylish, classic kitchen featuring a more contemporary layout and colour palette.

Admin-Area