Porthcothan Responsive Home | homify
Innes Architects
Innes Architects
Innes Architects
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Porthcothan Responsive Home

Skylarks is the home of a local artist, electrician and their family.
The brief was to create an environmentally sensitive and energy efficient home, including a studio and workshop from which they could work.

The house sits on the edge of Porthcothan Bay, on the north coast of Cornwall. Whilst the house is hidden from view from the lane, the first floor living space offers far-reaching views, including sunsets over the sea. The use of a wild meadow roof, slate hung walls and naturally aging timber cladding allows the house to visually sink into the valley-side.

The project was a part self-build, using local tradesmen and materials where possible.

Good passive design is achieved with large areas of south-facing glazing and the use of Photovoltaic panels as solar-screening in the summer months. The house requires only a small wood burner to stay warm, thanks to the well-insulated building fabric.

Admin-Area