The Green Studio by Fraher and Findlay | homify
Fraher and Findlay
Fraher and Findlay
Fraher and Findlay
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

The Green Studio

Sited opposite the Butterfly House, The Studio is a garden based
creative home work space for our Architectural Practice. Situated in South East of London the building was driven by the directors need to balance a young family with an increasing workload.

The studio’s shape and orientation has resulted from a detailed sunlight analysis minimizing its impact on the surrounding buildings and ensuring high levels of day lighting to the garden and work spaces.

The split levels and grounded form helps to conceal its mass and facilitates the flowing ground scape transition between the garden and studio. Clad in a stainless steel mesh the terraced planter beds and wild flower green roofs will combine to green the facade replacing the lost habitat.

Carefully orientated high performance glazing combined with super insulation and a robust natural ventilation strategy means the building requires no heating or cooling. Hot water for the kitchen and shower are provided by a large solar array and thermal store.

The project was completed in October 2013 and delivered to a tight budget and deadline.

All the joinery was designed, fabricated and installed by the practice’s sister company Fraher + Co.

Images by Jack Hobhouse

地點
London

Admin-Area