Vivienda unifamiliar en Begues by FG ARQUITECTES | homify
更換資料照片
更換封面
FG ARQUITECTES
FG ARQUITECTES

FG ARQUITECTES

FG ARQUITECTES
FG ARQUITECTES
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Single family house in Begues

Location: Begues, Barcelona

Client-Developer: Private

Project: 2005

Construction: 2007

Area: 335,50 m2

Ref. 03411

“L” shaped house The location is on a trapezoidal plot with very little inclination and well oriented. We placed the house in the upper part L, so that the area with more sunlight, which is facing the views, can be used to build the garden and swimming pool. The house is structured in two floors. The ground floor has the day area and the first floor has a guest room and a main room with amazing views. The main bedroom is visually connected with a living room through a double space. We’ve adopted an L shape design, so that the access to the house is gained by the corner of the L. The aim is to achieve visual continuity so that from any point in the house there are always transparent elements, even on the garden, so that the spaces are developed one next to the other as a succession of rooms. This allows to take the indoor space beyond its limits and to make the outside of the house penetrate within the house.

地點
Begues, Barcelona

Admin-Area