Casa en Andratx by Octavio Mestre Arquitectos | homify
Octavio Mestre Arquitectos
Octavio Mestre Arquitectos

Octavio Mestre Arquitectos

Octavio Mestre Arquitectos
Octavio Mestre Arquitectos
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

House at Andratx

The extremely complicated handling involved in this house located on a spectacular plot overlooking a cliff included the obligation of being, according to the owners, “Zen minimalist, colorful like Barragán with Arabic touches (for more than one Frenchman l´Espagne et le Marroc c´est le même chose) and, of course, Mediterranean, but not Provencal (“we’d have bought a house in Provence if we’d wanted that”). The house, fruit of a building renovation prior to the Coastal Law where its entire look was changed, is nearly 600 m2 and consists of a main structure and several adjoining pavilions. By highlighting the pool that flows towards the horizon built over the guest pavilion, an attempt was made to visually aggrandize the terrace and patio, whose wooden floorboards play with that of the large-sized perimeter fencing and sliding blinds which enclose the complex. It’s curious to see the openings from far off, in comparison to those of the dwellings around it.

地點
Andratx, Spain

Admin-Area