Noho Loft, New York | homify
studioMDA

Noho Loft, New York

The design of the loft is in a way antithetical to Manhattan's Noho neighborhood, where the common practice is the open plan. The approach for this residence was to curate gallery-like vistas in the living areas and separate the sleeping spaces to allow each its own identity and privacy.

The children's wall provides a home within the home, combining storage for toys, an Astroturf covered play area, a lofted bunk, and nestled, intimate cocoons for leisure and reading. Situated to the scale of a child’s hiding place, the wall encourages adventures in the labyrinthine corridors of imaginations. The cocoons endeavor to achieve the implied metamorphosis, by providing sanctuary for imaginative thought, where one may lose oneself in daydreams, or in some great book.

Photo credit: Roland Halbe

  • Noho Loft, New York studioMDA 客廳

    Noho Loft, New York

  • Noho Loft, New York studioMDA 走廊 & 玄關

    Noho Loft, New York

  • Noho Loft, New York studioMDA 走廊 & 玄關

    Noho Loft, New York

  • Noho Loft, New York studioMDA 客廳

    Noho Loft, New York

  • Noho Loft, New York studioMDA 浴室

    Noho Loft, New York

  • Noho Loft, New York studioMDA 浴室

    Noho Loft, New York

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 3
    ["EN"] [Published] Beautiful modern bathrooms
    ["NL"] [Published] Mooie Moderne Badkamers
    ["FR"] [Published] Salles de bain modernes

Admin-Area