Shared Space Niederkorn (LUX) by Tobias Link Lichtplanung | homify
Tobias Link Lichtplanung
Tobias Link Lichtplanung
Tobias Link Lichtplanung
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Shared Space Niederkorn (LUX)

In the luxembourgian village Niederkorn, the central area around the church has been redesigned following the principles of the Shared Space Conept. This new traffic concept is based on equal rights for all road users. As a result of a deliberate confusion, especially car drivers pay greater attention and consideration, which leads to less accidents, as the numbers prove.

The inner city space is enhanced, especially in the dark hours, through our lighting concept. The lovely church is the main actor in the center. The portal of the cemetery creates an optical endpoint for the area.

  • 根據 Tobias Link Lichtplanung 地中海風

  • 根據 Tobias Link Lichtplanung 地中海風

  • 根據 Tobias Link Lichtplanung 地中海風

  • 根據 Tobias Link Lichtplanung 地中海風

  • 根據 Tobias Link Lichtplanung 地中海風

Admin-Area