Horbury Crescent, Notting Hill by Hale Brown Architects Ltd | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:2982:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Hale Brown Architects Ltd
Hale Brown Architects Ltd

Hale Brown Architects Ltd

Hale Brown Architects Ltd
Hale Brown Architects Ltd
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Horbury Crescent, Notting Hill

The extension and refurbishment of a townhouse in Notting Hill has a few surprises !

The previously unused lower ground floor has been completely refurbished creating a single, flowing open-plan space containing the new kitchen and main living room, looking out onto the landscaped, sunken terrace. The new minimal extension to the rear connects these rooms with a double-height void and balcony to the floor above and the new, large glazed screen to the rear terrace came disappear completely into the floor automatically on the touch of a button.

  • The minimal rear extension and sunken terrace 現代房屋設計點子、靈感 & 圖片 根據 Hale Brown Architects Ltd 現代風

    The minimal rear extension and sunken terrace

    The large glazed screen slides down into the terrace floor automatically , operated by an internal switch

  • The new living room with a void to the 根據 Hale Brown Architects Ltd 簡約風

    The new living room with a void to the

  • The minimal windows have internal timber frames to add warmth to the space 根據 Hale Brown Architects Ltd 現代風

    The minimal windows have internal timber frames to add warmth to the space

  • The minimal kitchen area 根據 Hale Brown Architects Ltd 簡約風

    The minimal kitchen area

  • The refurbished bathroom with free-standing bath 現代浴室設計點子、靈感&圖片 根據 Hale Brown Architects Ltd 現代風

    The refurbished bathroom with free-standing bath

Admin-Area