夏沐森山設計整合

夏沐森山設計整合

夏沐森山設計整合
夏沐森山設計整合
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Quiet home

Pure is the first impression we give to this space.

In the building material handling part, we kept the original state of plastering, rugged Architectural concrete as the background, and removed the excess decoration.

All the memory of life will be left a series recording, along with the process of forming space.

The main idea is make the daily life really occur in this space. Foreliminating the shadow from the rectangular space, we chose French window and glass door to make the boundaries of the living room and the study room. Also, lead the natural light into these two spaces.

We found more efficient ways of utilizing the differences of internal and external light, so that the visual could be guided to theoutside of the scenery as a green picture. While sitting in this space, just like immerse in a palace of art.

Finally, we drew up a smooth traffic flow in the middle axle of the space. As soon as coming home, you are in the exhibition space. You can settle down on the bench to give your mind a rest.Then, the feeling can be extended to the living room and affect the living conditions.This is life style belongs to you.

To achieve a state of mental and physical soothing is our greatest expectation.

地點
台灣
尺寸總計
274 m² (區域)
  • Quiet home

  • Quiet home

  • Quiet home

  • Quiet home

  • Quiet home

  • Quiet home

  • Quiet home

  • Quiet home

  • Quiet home

  • Quiet home

Admin-Area