Roncesvalles Accessible House by Solares Architecture | homify
更換資料照片
更換封面
Solares Architecture
Solares Architecture

Solares Architecture

Solares Architecture
Solares Architecture
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Roncesvalles Accessible House

The renovation of this solid brick house in Toronto's Roncesvalles Village was predicated on making the house fully accessible for its residents. Built by Spaces Construction and Renovation, the scope of work involved a new attached garage connecting the back laneway to the house at the basement level with a roof deck above; a residential elevator; and a full interior retrofit to open up spaces, create an accessible kitchen and bathrooms, and improve performance and comfort. Great attention was given to every detail to ensure the house is fully accessible while making it a home to be enjoyed equally by all members of the family. EnerGuide Rating: 71

Admin-Area