鄭士傑室內設計

鄭士傑室內設計

鄭士傑室內設計
鄭士傑室內設計
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Home 652

此案位於台北市文教住宅區內,為一二十四坪、屋齡三十多年的老房。原室內主要光線來自前窗、後陽台,及走道的兩扇小窗戶,厚重的隔間將自然光源阻隔,視線也受到遮蔽。新的室內規劃擴大原開窗尺寸,並善用玻璃、金屬、石材反光、透光等的材質特性,將自然光完整納入室內,營造舒適的休憩氛圍。開放式的格局設計,除讓動線恣意暢通,空間的運用也更自由,視覺更通透。

This is a 80-square-mertre thirty-year-old house. The lights mainly came from the front windows, back balcony, and two small windows on the aisle. The original partition plan blocked the nature light and narrowed the sight. Homes with open layouts have become some of the most popular and sought-after house plans available today. By opting for larger combined spaces, the ins and outs of daily life – cooking, eating, and gathering together – become shared experiences. In addition, the open floor plan of Home 652 makes the house feel bigger and brighter, even if the square footage is modest. By eliminating doorways and expanding the windows, our design aims to achieve a sense of spaciousness.

地點
台北市
尺寸總計
82 m² (區域)
  • Kitchen + Dining Room + Living Room

    Homes with open layouts have become some of the most popular and sought-after house plans available today. By opting for larger combined spaces, the ins and outs of daily life - cooking, eating, and gathering together - become shared experiences. In addition, the open floor plan of "Home 652" makes the house feel bigger and brighter, even if the square footage is modest. By eliminating doorways and expanding the windows, our design aims to achieve a sense of spaciousness.

  • Living Room

  • Bedroom

  • Master Bathroom

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 3
    ["US"] [Published] 3 chic city apartments that you cannot miss!
    ["MY"] [Published] A modern apartment designed for an artist
    ["TW"] 浴室窗
  • Indoor Green Room

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 2
    ["US"] [Published] 3 chic city apartments that you cannot miss!
    ["MY"] [Published] A modern apartment designed for an artist

    廚房另一邊,則為玻璃隔起的如溫室的多用途空間。下午光線十足透入,可作為明亮的畫室、健身室之用。夜晚,其圓弧帷幕包裹起的造型,使光線折射或阻擋,可作為小酌的包廂;窗簾拉起,亦可作為隱蔽性極高的客房。值得一提的是,設計師於玻璃銜接部分打造一個極具巧思的木作,一面對外作為錏板層架的門口鞋櫃,一面對內則成為客房寢室的床頭板。

    On the other side of the house is a glass room that is adequately lit in the afternoon. It can be used as a painting studio or a gym. In the evening, the curtain would deflect and block the light and make this room a private booth in a magical theatre. A delicate wooden accessory was precisely crafted to connect two parts of the glass wall. Behind the other part of the wall, is the shoe cabinet at the entrance.

  • Indoor Green Room + Dining Room

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 1
    ["US"] [Published] 3 chic city apartments that you cannot miss!
  • Living Room + Dining Room

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 2
    ["US"] [Published] 3 chic city apartments that you cannot miss!
    ["MY"] [Published] A modern apartment designed for an artist
  • Indoor Green Room

    廚房另一邊,則為玻璃隔起的如溫室的多用途空間。下午光線十足透入,可作為明亮的畫室、健身室之用。夜晚,其圓弧帷幕包裹起的造型,使光線折射或阻擋,可作為小酌的包廂;窗簾拉起,亦可作為隱蔽性極高的客房。值得一提的是,設計師於玻璃銜接部分打造一個極具巧思的木作,一面對外作為錏板層架的門口鞋櫃,一面對內則成為客房寢室的床頭板。

    On the other side of the house is a glass room that is adequately lit in the afternoon. It can be used as a painting studio or a gym. In the evening, the curtain would deflect and block the light and make this room a private booth in a magical theatre. A delicate wooden accessory was precisely crafted to connect two parts of the glass wall. Behind the other part of the wall, is the shoe cabinet at the entrance.

  • Living Room

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 2
    ["US"] [Published] 3 chic city apartments that you cannot miss!
    ["MY"] [Published] A modern apartment designed for an artist

    The front door opens straight into the living room and a graceful but masculine SGCC steel-made shelf comes right into view. The shelf, in its essence, is a reflection of the owners' personalities and what makes them unique. The neat shelf lining ends up with rounded wooden barks and brings out the elegancy. The dark-colored wooden floor panels are arranged like railway tracks, which distinguishes it from the light-colored floor in the kitchen. The use of wooden floor contributes a warm and lovable character to the house. The large window is carefully framed with slivered Italian glass blocks with only 5mm gaps on both sides. An atmosphere of slight solemnity rises from the transparency and even-numbered symmetry design.

  • Living Room

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 2
    ["KR"] [Published] 공간과 비용을 절약하다. 똑똑한 벽선반 아이디어 17
    ["TW"] [Published] 牆面收納: 16 種為你省空間又省錢的層板與層架設計

Admin-Area