BEDFORD RESIDENCE by FLUID LIVING STUDIO | homify
更換資料照片
更換封面
FLUID LIVING STUDIO
FLUID LIVING STUDIO

FLUID LIVING STUDIO

FLUID LIVING STUDIO
FLUID LIVING STUDIO
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

BEDFORD RESIDENCE

This late 19th century Victorian home was in need of a major update. The interior of the home was completely stripped to the bare exterior walls to allow for modernization of the electrical, plumbing and insulation while the exterior of the house was updated with a refresh of the trim colours. An original section of the exterior brick wall was removed on the main floor to open up the existing kitchen space to an addition that was previously added to the side of the home. The brick wall was supported with substantial i-beam construction that was left exposed in the newly-created kitchen/family room area, providing for an industrial element to the overall modernized space. Special attention was paid to stair design details, lighting design and feature walls making for a tailored mix of traditional elements dovetailing nicely with the fresh modern approach to the overall design of the home.

Admin-Area