OFFF Batalha | homify
STILL urban design
STILL urban design
STILL urban design
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

OFFF Batalha

Brief. Creation of an ephemeral space for the interaction of participants at OFFF Porto 2015 festival, and between them and the city. The space to create should also 'announce' the occupation of Batalha Cinema by this festival.

Concept. This intervention combines vegetation with prefabricated metallic structures – public space as a dockyard and laboratory of ideas and social experiences. The dialog between both produces a space of contrasts – the organicity of vegetation is faced to the depuration of the metallic structure. Organic and artificial are not antonyms but subsidiary and actual resources for bioclimatic design. The components are assembled in a 'crude' way.The type, quantity and positioning of vegetation were thought in order to control the potentially negative action of NW wind. Because October is a transition month, the vegetation was thought to create different gradients of shade in order to allow people to find their thermal comfort conditions – 'adaptive capacity'.

  • Post- intervention look and feel of the square STILL urban design 庭院

    Post- intervention look and feel of the square

  • The square´s pre - intervention "ambiance" STILL urban design 庭院

    The square´s pre – intervention ambiance

  • Post - intervention look and feel of the square STILL urban design 庭院

    Post – intervention look and feel of the square

  • Post- intervention look and feel of the square STILL urban design 庭院

    Post- intervention look and feel of the square

  • The square´s pre - intervention "ambiance" STILL urban design 庭院

    The square´s pre – intervention ambiance

  • Post- intervention look and feel of the square STILL urban design 庭院

    Post- intervention look and feel of the square

  • The square´s pre - intervention "ambiance" STILL urban design 庭院

    The square´s pre – intervention ambiance

  • Post- intervention look and feel of the square STILL urban design 庭院

    Post- intervention look and feel of the square

  • The square´s pre - intervention "ambiance" STILL urban design 庭院

    The square´s pre – intervention ambiance

  • Post- intervention look and feel of the square STILL urban design 庭院

    Post- intervention look and feel of the square

  • Post- intervention look and feel of the square STILL urban design 庭院

    Post- intervention look and feel of the square

Admin-Area