何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

何侯設計 Ho + Hou Studio Architects

何侯設計   Ho + Hou Studio Architects
何侯設計 Ho + Hou Studio Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

曦軒水療館 XiXuan Medi-Spa

The site of the Medi-Spa is on the edge of Xi Xi, a wetland national park, located 10km north east of Hangzhou. It occupies the basement two floors of a fifty room boutique hotel. The scenic beauty of the wetland park was a definite inspiration. However,  It was  not to be a literal or picturesque translation of the surrounding landscape; rather  we sought a more abstract interpretation. The idea was to create an underground cavern, lined in stone with various textures. Stones with hand-chiseled finish, finely honed finish and high polish translucent onyx acted as metaphor for the skin treatment provided by the spa.

The plan consists of alternating layers of public spaces and private rooms laid out orthogonally. The public spaces of lobbies, corridors and water treatment pools were given a grand vertical proportion. They reinforce the image of caverns and grottos. The rooms  are of three different types: single, double, and  duplex. The private corridors that lead to the rooms are screened from the public areas with a series of  illuminated onyx walls. These walls are constructed from thousands of individually placed onyx panels onto a stainless steel frame. They become a kind of porous membrane resembling our skin.

  • 曦軒水療館   XiXuan Medi-Spa:  走廊 & 玄關 by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

    曦軒水療館 XiXuan Medi-Spa

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 1
    ["TW"] [Published] 廣州水療館室內裝潢 2000平方米的紓壓空間
  • 曦軒水療館   XiXuan Medi-Spa:  走廊 & 玄關 by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

    曦軒水療館 XiXuan Medi-Spa

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 1
    ["TW"] [Published] 廣州水療館室內裝潢 2000平方米的紓壓空間
  • 曦軒水療館   XiXuan Medi-Spa:  走廊 & 玄關 by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

    曦軒水療館 XiXuan Medi-Spa

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 1
    ["TW"] [Published] 廣州水療館室內裝潢 2000平方米的紓壓空間
  • 曦軒水療館   XiXuan Medi-Spa:  走廊 & 玄關 by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

    曦軒水療館 XiXuan Medi-Spa

  • 曦軒水療館   XiXuan Medi-Spa:  客廳 by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

    曦軒水療館 XiXuan Medi-Spa

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 1
    ["TW"] [Published] 廣州水療館室內裝潢 2000平方米的紓壓空間
  • 曦軒水療館   XiXuan Medi-Spa:  走廊 & 玄關 by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

    曦軒水療館 XiXuan Medi-Spa

  • 曦軒水療館   XiXuan Medi-Spa:  客廳 by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

    曦軒水療館 XiXuan Medi-Spa

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 1
    ["TW"] [Published] 廣州水療館室內裝潢 2000平方米的紓壓空間
  • 曦軒水療館   XiXuan Medi-Spa:  走廊 & 玄關 by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

    曦軒水療館 XiXuan Medi-Spa

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 1
    ["TW"] [Published] 廣州水療館室內裝潢 2000平方米的紓壓空間
  • 曦軒水療館   XiXuan Medi-Spa:  走廊 & 玄關 by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

    曦軒水療館 XiXuan Medi-Spa

  • 曦軒水療館   XiXuan Medi-Spa:  水療 by  何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

    曦軒水療館 XiXuan Medi-Spa

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 1
    ["TW"] [Published] 廣州水療館室內裝潢 2000平方米的紓壓空間

Admin-Area