何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

何侯設計 Ho + Hou Studio Architects

何侯設計   Ho + Hou Studio Architects
何侯設計 Ho + Hou Studio Architects
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

莊宅 House C, Taipei

The 300 S.M. house sits in a terraced neighborhood located on the
western slope of Yang-Ming Mountain, with a view towards the Tam-Shui River and the distanced mountains. The house is designed with different apertures to receive the splendid view.

The house has a tripartite composition. Two heavy masonry blocks bracket a central open zone. The centre zone is light and transparent in nature with public functions, living/dinning area of the first floor and the family den on the second floor. The spatial quality is loft-like with clear views to the river. The two heavy blocks are spatially more private and contemplative. They provide rooms for the kitchen, sitting room, and guest bedroom on the first floor with the master bedroom suite and two additional bedroom suites on the second floor. Tying the heavy and the light elements together is a metal balcony that is both a shading device and extension of the interior spaces

Admin-Area