王宅 Wang Residence by 何侯設計 Ho + Hou Studio Architects | homify
更換資料照片
更換封面
何侯設計   Ho + Hou Studio Architects
何侯設計   Ho + Hou Studio Architects

何侯設計 Ho + Hou Studio Arc…

何侯設計   Ho + Hou Studio Architects
何侯設計 Ho + Hou Studio Arc...
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

王宅 Wang Residence

This 120SM2 apartment for a young women is an exercise in restraint. Minimum use of color and material palette was essential. White terrazzo flooring for the public spaces, Bleached oak kitchen counter and white cabinets, beige flooring and tiles in the bedroom completes the entire assemble.

The main spatial feature revolves around an open kitchen extending to a cantilevered dinning table and the living room beyond. A full width window bay filters in generous afternoon light. And a window banquette unifies the apartment.

Admin-Area