CCL Architects & Planners林祺錦建築師事務所

CCL Architects & Planners林祺錦建築師事務所

CCL Architects & Planners林祺錦建築師事務所
CCL Architects & Planners林祺錦建築師事務所
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

House Hsiung

The house is located in New Taipei City, a total of 20 storeys residential high rise. Owners engaged in the financial industry, bought the top floor of the two in four years ago, due to the position taken is located in the east-west and ranked high, not only to enjoy plenty of natural light, also overlooking the dazzling night.

We use architectural way to design , and thinking how to use materials anchoring in this space, layering and framing interior design to make the function and circulation more smoothly .We destroyed the original layout, so that a larger living room becomes wider, in addition, also do a terrace where there are indoor and outdoor conversion interchange.

In order to coordinate with the owners selected furniture, we selected the interior colors and materials. To make vision more transparent, we designed open-plan kitchen connected restaurant and living room. This is not just a home, but also a comfortable and elegant recreational space.

keyword

Materials and Space

Furniture and space

Lighting and space

anchoring in space

地點
new taipei city
尺寸總計
300 m² (區域)
  • Living Room

  • Living Room

  • Living Room

  • Living room

  • Living room

  • Dining Room

  • wall

  • Dining room

  • bar

  • Dining room

Admin-Area