Penthouse Apartment Chelsea by Studio 29 Architects ltd | homify
Studio 29 Architects ltd
Studio 29 Architects ltd
Studio 29 Architects ltd
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Penthouse Apartment Chelsea

We have now completed our project in Chelsea which was a full
renovation of a penthouse apartment with fine vistas over London. Alterations to the property included opening up the main living areas and altering the existing layout to allow more natural light to enter into the space, to enjoy the spectacular view and create a larger area for cocktail and dinner parties. Much needed additional storage was designed into the layout.

Materials were carefully selected to add ambience and warmth to the space. In the kitchen, the central island was clad in brass to give an iridescent warm shimmer in the living areas as well as forming a dynamic centrepiece to the room.The kitchen splashback was a highly reflective marble composite which created a dramatic veining but also reflected the view. Espresso kitchens cleverly designed the kitchen to conceal appliances and increase storage with minimal fuss, giving a neat modern effect.

The floor by Tuttoparquet which runs throughout all the main spaces is a oak parquet basket weave which helped the irregular shaped rooms to appear rational.

In the living room striking furniture pieces were picked to highlight the bay window and height, a sofa by Flexform, arched floor light and mirror from Chaplins to reflect light for the darker lobby space. The windows were also softened in this room using beautiful delicate dark grey blinds which shimmer in the sunlight by Pat Giddens. The existing fireplace was too small for the living area and so a new fire was added at a higher, more intimate, level and bounded with an amber veined marble surround to catch the sunlight.

In the bedroom area a new dressing room and ensuite were added, as well as ample storage behind the bed. All the built-in storage was painted to resemble the walls to maximise the space. The platform bed was clad in tan leather and low in height to make the room feel larger.

In the bathroom a small basin and storage unit and shower were introduced making a compact but practical space. A dressing room was also added to keep the main bedroom free of clothing and clutter.

The colour palette comprised of warm greys, tan browns and ambers to give a relaxed but interesting ambience. The brass and amber tinged marble pick out the more formal side of the flat to give an elegance well suited to its function.

Thanks to James Tarry for the photographs, especially in the ever-changing weather patterns!

地點
Chelsea, London

Admin-Area