沈志忠聯合設計

沈志忠聯合設計

沈志忠聯合設計
沈志忠聯合設計
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Auer

當我們在進入一個遊戲時,雖然設計者已經設定好場域以及動畫特效帶來的視覺張力,但會因角色不同關係而接續訴說著不一樣的故事,每個人都演繹著自己的虛擬世界,如同我們賦予了空間的故事大綱,在任何角落都有可能繁衍出更多的創意,這就是Auer的虛擬城市。

在主動線上的規劃上刻意拉出20米的長向街道,將看似平凡不起眼的圍籬浪板即回收材料沖重新定義,拉出視覺衝擊的張力,半開放式的辦公區用框景概念及老舊物件窗框、玻璃的重整設計,讓新舊之間的曖昧關係因此隱約帶出空間中景深的街景關係,讓時間積累著不同的故事…

辦公區在作照明規劃時因需保持機能使用上的照度需求,在設計者的揮灑下,將常見的日光燈管翻轉設計,高低交錯角度重新設定,轉化成天花板上的藝術雕塑品,以及保留原本亮紅色的天花消防水管,不規律的走向,增添了空間玩味的氣息。

As in the computer games, different stories were presented and showcased by the variation of characters, who deduced their own role in the virtual world even though the game designer already set up the certain scenario and the visual impact for the game itself.This similarity can also applied in the space planning as we interior designer shape space structure up and let the characters/users to prosper their creations into work within any corners in this office, hence, the virtual city of Auer was then defined by this ideology.In the space planning, we introduced a 20 meters long street-liked view and applied the recycled metal corrugated sheet onto walls and brought the visual impact to the space. The semi-opened working area was framed by applying old window frame and the recycled glass, the ambiguity between boundaries and old/new represented the variation depth of street.The lighting scheme in working area needs to achieve the ergonomic principle; the light strips were reversed and fixed with different heights and angles by designer’s cautious calculations and then forming a spectacular light sculpture, the irregular extinguishing pipes on the ceiling also add more fun to the space design.

  • Auer

  • Auer

  • Auer

  • Auer

  • Auer

Admin-Area