簡致制作SimpleUtmost Design

簡致制作SimpleUtmost Design

簡致制作SimpleUtmost Design
簡致制作SimpleUtmost Design
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

LI’S RESIDENCE

The owner would like this space to fulfill both living requirement and business usage. Hence,we designed an opened and multi-functional living room full of natural lighting. Challenge of this project was the beam running through the ceiling of living room. We made the incongruous beam into a distinctive feature by covering the beam with veneer, emphasizing details at the edge, and vertically integrating the bar and cellar behind the door with the beam. Veneer was extended to the shoe-wearing area to enhance the coherence o and the usage of tawny mirrors on several walls elongated the visual effect of the space.

此案業主希冀規劃上能同時滿足生活起居的機能及工作洽談的功能,於是我們盡可能地將空間整合成可享有大量採光的開放式複合場域。設計上的挑戰主要是上方中央橫跨的大樑。設計上大膽地運用木皮包覆並刻意勾勒多處頂棚邊角線版細節,垂直串連玄關後方的吧台藏酒區櫃體,將原有唐突的樑柱轉化成空間裡最具特色的表現之 一。 順勢將櫃體木紋元素穿越牆面成為可當端景平台的穿鞋椅,同時為了增加空間的延伸感,在多處牆 面運用茶鏡將視覺無限延伸。

  • LI’S RESIDENCE:   by 簡致制作SimpleUtmost Design

    LI’S RESIDENCE

  • LI’S RESIDENCE:   by 簡致制作SimpleUtmost Design

    LI’S RESIDENCE

  • LI’S RESIDENCE:   by 簡致制作SimpleUtmost Design

    LI’S RESIDENCE

  • LI’S RESIDENCE:   by 簡致制作SimpleUtmost Design

    LI’S RESIDENCE

  • LI’S RESIDENCE:   by 簡致制作SimpleUtmost Design

    LI’S RESIDENCE

  • LI’S RESIDENCE:   by 簡致制作SimpleUtmost Design

    LI’S RESIDENCE

  • LI’S RESIDENCE:   by 簡致制作SimpleUtmost Design

    LI’S RESIDENCE

  • LI’S RESIDENCE:   by 簡致制作SimpleUtmost Design

    LI’S RESIDENCE

  • LI’S RESIDENCE:   by 簡致制作SimpleUtmost Design

    LI’S RESIDENCE

  • LI’S RESIDENCE:   by 簡致制作SimpleUtmost Design

    LI’S RESIDENCE

Admin-Area