London Portman Refurbishment | homify
designSTUDIO – Lopes da Silva
designSTUDIO – Lopes da Silva
designSTUDIO - Lopes da Silva
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

London Portman Refurbishment

The project is a corner site in the borough of Westminster – London. It involved the refurbishment of the whole building but maintaining the existing Victorian details of the doors, ceilings, skirting and fireplaces. The living space layouts needed to be adapted to modern day living standards. The kitchens and the bathrooms needed most of the updating. The more complex issues to be resolved was the deterioration of the existing building which did not have much upkeep and the services needed to be gutted out and renewed. The other issues to be resolved were the requirements for building regulations.

The renovation/refurbishment was very positive and has brought substantial benefits to the owner.

Admin-Area