Barcode Office by MinistryofDesign | homify
更換資料照片
更換封面
MinistryofDesign
MinistryofDesign

MinistryofDesign

MinistryofDesign
MinistryofDesign
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Barcode Office

Inhabiting 6 converted shophouse units at the confluence of Singapore’s historic Chinatown area and the CBD, MOD’s own design studio employs the same key principles which govern its approach to design—typological relevance, a disciplined material and tonal palette and an ‘essentialised” concept.

Working on a single floor without hierarchy or barriers, our truly open office is choreographed in between the perimeter of twin datum lines —which form circulation axes spanning the entire space. Mirrored terminus points elongate these axes and become daily ‘catwalks’. Resembling a barcode, a series of mixed program are position along these catwalks and range from gallery space, meeting spaces, open plan desks, hot desk discussion zones toa library. Awards:This project has won the coveted Top award “Best Office” at the Inside (Interiors) of the World Architecture Festival in 2011, Barcelona; and the Top Award for Interior Architecture Category of the Singapore Institute of Architecture Design Awards 2012.

  •  辦公室&店面 by MinistryofDesign, 現代風

  •  辦公室&店面 by MinistryofDesign, 現代風

  •  辦公室&店面 by MinistryofDesign, 現代風

  •  辦公室&店面 by MinistryofDesign, 現代風

Admin-Area