Arlington Residence by KUBE Architecture | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:2982:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
KUBE Architecture
KUBE Architecture
KUBE Architecture
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Arlington Residence

Complete interior renovation of a 1980s split level house in the Virginia suburbs. Main level includes reading room, dining, kitchen, living and master bedroom suite. New front elevation at entry, new rear deck and complete re-cladding of the house. Interior: The prototypical layout of the split level home tends to separate the entrance, and any other associated space, from the rest of the living spaces one half level up. In this home the lower level living room off the entry was physically isolated from the dining, kitchen and family rooms above, and was only connected visually by a railing at dining room level. The owner desired a stronger integration of the lower and upper levels, in addition to an open flow between the major spaces on the upper level where they spend most of their time. ExteriorThe exterior entry of the house was a fragmented composition of disparate elements. The rear of the home was blocked off from views due to small windows, and had a difficult to use multi leveled deck. The owners requested an updated treatment of the entry, a more uniform exterior cladding, and an integration between the interior and exterior spaces.

SOLUTIONS The overriding strategy was to create a spatial sequence allowing a seamless flow from the front of the house through the living spaces and to the exterior, in addition to unifying the upper and lower spaces. This was accomplished by creating a reading room at the entry level that responds to the front garden with a series of interior contours that are both steps as well as seating zones, while the orthogonal layout of the main level and deck reflects the pragmatic daily activities of cooking, eating and relaxing. The stairs between levels were moved so that the visitor could enter the new reading room, experiencing it as a place, before moving up to the main level. The upper level dining room floor was pushed out into the reading room space, thus creating a balcony over and into the space below. At the entry, the second floor landing was opened up to create a double height space, with enlarged windows. The rear wall of the house was opened up with continuous glass windows and doors to maximize the views and light. A new simplified single level deck replaced the old one.

  • 现代客厅設計點子、靈感 & 圖片 根據 KUBE Architecture 現代風

  • 現代風玄關、走廊與階梯 根據 KUBE Architecture 現代風

  • 根據 KUBE Architecture 現代風

  • 现代客厅設計點子、靈感 & 圖片 根據 KUBE Architecture 現代風

  • 現代房屋設計點子、靈感 & 圖片 根據 KUBE Architecture 現代風

  • 根據 KUBE Architecture 現代風

  • 現代廚房設計點子、靈感&圖片 根據 KUBE Architecture 現代風

  • 現代廚房設計點子、靈感&圖片 根據 KUBE Architecture 現代風

  • 現代廚房設計點子、靈感&圖片 根據 KUBE Architecture 現代風

  • 根據 KUBE Architecture 現代風

  • 現代浴室設計點子、靈感&圖片 根據 KUBE Architecture 現代風

  • 根據 KUBE Architecture 現代風

  • 現代房屋設計點子、靈感 & 圖片 根據 KUBE Architecture 現代風

Admin-Area