ARCIL by smstudio | homify
更換資料照片
更換封面
smstudio
smstudio

smstudio

smstudio
smstudio
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

ARCIL

SMSTUDIO worked with ARCIL’s team to design a workplace that increases productivity and accommodates new ways of working. The design also helps ARCIL standardize technology use, increase spontaneous interaction and collaboration, and improve employee health and wellness by encouraging movement in the office, which are inturn lined with series of artwork that come together like an art museum.

The space includes open-plan offices and enclosed meeting areas as well as private CABINS FOR THE LEADERSHIP TEAM. New adjacencies make it easier for teams and individuals to collaborate.

All cabins were lined at the façade, but natural light travels through the façade into the workstation areas through glass partitions. The workspace is finished in a warm, neutral palette of earth tones. Open collaboration furniture incorporates splashes of color at the colab area. A café that accommodates 50 people encourages a shift from the “eat at your desk” culture and serves as a gathering space for employees. The reception and client area has been keep at the innermost side, facing the central atrium of the tower, giving views to the voluminous chandelier installed by “THE RUBY and direct access to meeting space for visitors. SMSTUDIO collaborated with ARCIL to develop and implement a change management process that helped employees prepare for the move and adapt to their new workplace.

  • 根據 smstudio 現代風

  • 根據 smstudio 現代風

  • 根據 smstudio 現代風

  • 根據 smstudio 現代風

  • 根據 smstudio 現代風

  • 根據 smstudio 現代風

  • 根據 smstudio 現代風

  • 根據 smstudio 現代風

  • 根據 smstudio 現代風

Admin-Area