Chapel Conversion - Chichester | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
dwell design
dwell design
dwell design
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Chapel Conversion – Chichester

Overview

Working closely with a private client, dwell design was commissioned to refurbish and convert a disused chapel into a luxury 4 bedroom private residence in Chichester. The chapel is naturally split into three distinct volumes – the main chapel has been converted into a double-height central living space, while the meeting rooms and community areas provide smaller family and support spaces. The conversion features a bespoke staircase, a customised breakfast bar and an elevated living room space. Carefully working with the existing building fabric, dwell design removed elements of the ground floor to create volume and draw attention to the carefully restored metal roof structure. A vaulted ceiling to the living areas, combines period features with stylish contemporary design and an open-plan feel.

The project has restored a disused former chapel providing a dynamic new space organised by the insertion of two crisp timber stair cases leading off to the bedroom accommodation creating an interesting dialogue between old and new. Due to the building’s former use, it required working closely with the planning authority to obtain consent. A lot of the original period features have been kept intact to make the best use of the space and let the original character shine. The project has been designed to maintain and enhance its distinct character and the client is enjoying experiencing the dramatic space that has been created.

地點
Chichester
費用總計
NT$11,998,762.9
  • Open-plan living space 根據 dwell design 隨意取材風

    Open-plan living space

    收藏這張照片的編輯創意點子簿
    創意點子簿: 1
    ["NL"] [Published] 7 redenen waarom je een interieurdesigner moet inschakelen
  • Kitchen & Dining Area 根據 dwell design 隨意取材風

    Kitchen & Dining Area

  • Kitchen 根據 dwell design 隨意取材風

    Kitchen

  • Snug & Dining Spaces 根據 dwell design 隨意取材風

    Snug & Dining Spaces

  • Open-plan living space 根據 dwell design 隨意取材風

    Open-plan living space

  • Snug Area 根據 dwell design 隨意取材風

    Snug Area

  • Living Space 根據 dwell design 隨意取材風

    Living Space

  • Living Space 根據 dwell design 隨意取材風

    Living Space

  • Living Space 根據 dwell design 隨意取材風

    Living Space

  • Study Area 根據 dwell design 隨意取材風

    Study Area

  • Corridor 隨意取材風玄關、階梯與走廊 根據 dwell design 隨意取材風

    Corridor

  • Stairs 根據 dwell design 隨意取材風

    Stairs

  • Bathroom 根據 dwell design 隨意取材風

    Bathroom

  • Bedroom 根據 dwell design 隨意取材風

    Bedroom

  • Bedroom 根據 dwell design 隨意取材風

    Bedroom

Admin-Area