Round House | homify
Original Vision

Round House

One of the most challenging aspects of this remodeling project was the circular design of the original structure. To reduce the impact of awkward angles and junctions, the cylindrical volumes have been sculpted into a series of interpenetrating spaces, including a large double height void that can be opened up and closed down depending on use.

Whilst the core of the materials and finishes are light and complimentary, some contrasting elements have been introduced to create depth and solidity.

  • Original Vision 房子

  • Original Vision 餐廳

  • Original Vision 餐廳

  • Original Vision 客廳

  • Original Vision 餐廳

  • Original Vision 客廳

  • Original Vision 客廳

  • Original Vision 客廳

  • Original Vision 客廳

  • Original Vision 庭院

  • Original Vision 廚房

  • Original Vision 臥室

  • Original Vision 浴室

Admin-Area