Stanley Penthouse by Original Vision | homify
更換資料照片
更換封面
Original Vision
Original Vision

Original Vision

Original Vision
Original Vision
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Stanley Penthouse

By combining two already spacious penthouse apartments, the space required to create a loft style environment was amply met. Simplicity, openness and light are the principal contributory elements to this empty nest with the main living, dining and kitchen space being the focus onto which all other rooms open.

Textures and colours are kept natural and complimentary providing a contemporary yet warm ambiance that reflects the youthfulness of the owners. The roof space has been transformed into an open BBQ deck with dining and lounging functions and provides an easily accessible green space that compliments the openness of the interior.

  • 根據 Original Vision 簡約風

  • 根據 Original Vision 簡約風

  • 根據 Original Vision 簡約風

  • 根據 Original Vision 簡約風

  • 根據 Original Vision 簡約風

  • 根據 Original Vision 簡約風

  • 根據 Original Vision 簡約風

  • 根據 Original Vision 簡約風

  • 根據 Original Vision 簡約風

  • 根據 Original Vision 簡約風

Admin-Area