Bayview house, Swansea | homify
Air Architecture
Air Architecture
Air Architecture
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Bayview house, Swansea

A 4 story house set on a very steep slope, facing south looking over the city and the sea. Accessed from the rear, a bridge leads into level 3. Built with a butterfly roof to collect rainwater which is recycled, the roof extends over 2 metres to the south to limit solar gain. Balconies extend living space on the 3 upper levels.

  • view from the south, work in progress Air Architecture 露臺

    view from the south, work in progress

    The south elevation is clad with european larch, the north elevation in fibre cement

  • view from the south, work in progress Air Architecture 露臺

    view from the south, work in progress

    view before the tensioning cables were attached, February 2015

Admin-Area