Village Loft by General Assembly | homify
更換資料照片
更換封面
General Assembly
General Assembly

General Assembly

General Assembly
General Assembly
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Village Loft

Located in a Cast Iron building originally built in 1868, this Greenwich Village loft is flooded with light throughout the day. The loft is divided into two areas. The living area, taking up half of the apartment, consists of one large, double height, open volume. The eating and sleeping areas share the rest of the space, splitting the height equally.

There were two goals in mind while designing for this gut renovation – contrast and customization. First, while designing the new kitchen, we used dark materials and finishes to create an opposing volume within the larger bright white context of the loft. Second, we maximized storage with custom built in millwork throughout. Probably the most eye catching example of this is the bookcase turn ship ladder stair that leads to the mezzanine above.

Admin-Area