Office Interiors, New Delhi by mold design studio | homify
更換資料照片
更換封面
mold design studio
mold design studio

mold design studio

mold design studio
mold design studio
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Office Interiors, New Delhi

The office is designed as a

minimalistic modern space to fulfil the client brief within a very small and tight space. The space planned in a manner to ensure that maximum open space was created by which crafted a large openness. The colour palette was earthy with wooden touches. Lighting was designed through coves and the spotlights to endow the place with depth and augment it with character. The powder room wall is designed with wall paneling, so that the powder room door is not conspicuous. The open meeting table draws light from the window, thereby creating a well lit work environment and discussion space. The project is designed to create a clean, straight lined space that enables efficiency in space volume.

  • layout plan 根據 mold design studio 現代風

    layout plan

  • 現代  by mold design studio, 現代風

    meeting area

  • 現代  by mold design studio, 現代風

    internal spaces

  • 現代  by mold design studio, 現代風

    partition

  • 現代  by mold design studio, 現代風

    reception area

  • 現代  by mold design studio, 現代風

    director's sapce

Admin-Area