Edgehill Residence | Westmount by Zoubeir Azouz Architecture | homify
更換資料照片
更換封面
Zoubeir Azouz Architecture
Zoubeir Azouz Architecture

Zoubeir Azouz Architecture

Zoubeir Azouz Architecture
Zoubeir Azouz Architecture
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Edgehill Residence | Westmount

Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

  • Edgehill Residence 现代客厅設計點子、靈感 & 圖片 根據 Zoubeir Azouz Architecture 現代風

    Edgehill Residence

    Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

    The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

    Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

  • Edgehill Residence 現代廚房設計點子、靈感&圖片 根據 Zoubeir Azouz Architecture 現代風

    Edgehill Residence

    Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

    The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

    Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

  • Edgehill Residence 根據 Zoubeir Azouz Architecture 現代風

    Edgehill Residence

    Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

    The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

    Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

  • Edgehill Residence 现代客厅設計點子、靈感 & 圖片 根據 Zoubeir Azouz Architecture 現代風

    Edgehill Residence

    Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

    The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

    Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

  • Edgehill Residence 現代浴室設計點子、靈感&圖片 根據 Zoubeir Azouz Architecture 現代風

    Edgehill Residence

    Our intervention was intended to bring the serenity of the immediate landscape into the heart of the family place, while preserving the original structure.

    The entrance is marked by the creation of a double height which stages the trajectory of the light coming from a central skylight. The open spaces are determined by a wooden floor and marble of the same tone. Between the existing columns sliding panels with mesh laminated glass creates a moiré effect. A green wall as a winter garden is a source of plenitude.

    Architecture & Interiors: Zoubeir Azouz Architecture inc. | Photo credits: O. Gariepy

Admin-Area