Once Upon A Hut | homify
Benny Kuriakose
Benny Kuriakose
Benny Kuriakose
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

Once Upon A Hut

For twenty-eight years it had stood as a thatched hut. The redesign took care to respond to the client's love of living naturally with all modern amenities. So the answer was in add-on spaces to this single room, both outward and upward. The result was a private courtyard at the back with an open-to-the-sky bath, a dressing area, a toilet and space to have a massage and so on. And a mezzanine timber floor reached by an open-worked wooden staircase provides a spacious bedroom with an attached toilet.


  • Exterior View Benny Kuriakose 房子

    Exterior View

  • Exterior View Benny Kuriakose 房子

    Exterior View

  • Rear Elevation Benny Kuriakose 房子

    Rear Elevation

  • Entrance Benny Kuriakose 房子

    Entrance

  • Sitout Benny Kuriakose 陽台

    Sitout

  • Living Room Benny Kuriakose 客廳

    Living Room

  • Stairs Benny Kuriakose 樓梯

    Stairs

  • Bathroom Benny Kuriakose 浴室

    Bathroom

Admin-Area