Casa ML by Gantous Arquitectos | homify
更換資料照片
更換封面
Gantous Arquitectos
Gantous Arquitectos

Gantous Arquitectos

Gantous Arquitectos
Gantous Arquitectos
此為無效的號碼。請確認你的國碼、已去除前缀的 0 ,還有電話號碼是否都正確。
點擊 '送出' 的話,代表我已詳閱 隱私政策 並同意當我請求支援時,homify可以使用我之前提供的資料.
小提點:只要發電郵給 privacy@homify.com,你就能隨時撤回我們的使用權限。
傳送成功!
我們的專業人士將盡快回覆你!

ML Residence

Intense Volume Veiled in Light

A narrow, dense lot called for design solutions that supported the owners’ open, casual lifestyle at the same time it created a dramatic, luxurious and intensely built space. The single-family residential structure rises three levels, straight up, to afford city views; yet spaces flow openly between a formal living room, the inviting family area and the all-out glamour of the dramatic central staircase. Walls assert impose sculptural volume in steel, glass, stone and concrete, yet create light and delicacy that veil the structure’s intense efficiency and multi-level volume.

Admin-Area